Mindfull Walk – 30 mei zondageditie

Zondag 30 mei verzorg ik een Mindfull Walk Zondageditie! Om 10.30uur sta ik klaar bij de ingang van de Waterleidingduinen in de Zilk.

In deze speciale zondageditie wil ik aandacht besteden aan de prestatiedruk die wij onszelf, soms ongemerkt, opleggen. De huidige maatschappij vraagt veel van ons, al vanaf de kleuterklas worden we beoordeeld op onze prestaties. Het is danook niet zo gek dat we de lat voor onszelf steeds hoger leggen. We moeten van onszelf veel: een druk sociaal leven hebben, een paar keer per week sporten, succesvol zijn in werk, een goede moeder/vader zijn, een goede vriendin etc etc… Maar wanneer presteer jij goed, vind je zelf? En wanneer zijn jouw prestaties goed genoeg of zijn ze dit eigenlijk nooit?

In deze mindfull wandeling doen we een oefening om weer dichter bij onszelf te komen om jezelf toe te staan er gewoon te zijn, zonder enige verwachtingen, en jezelf te zien als goed genoeg. Want ieder mens is prachtig, van binnen en van buiten! Door vervolgens enige tijd in stilte te lopen, werkt deze nieuwe energie extra in jou door!

Heb je behoefte om minder streng voor jezelf te zijn? Loop dan gezellig mee op 30 mei! De wandeling duurt ongeveer een uur. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn, dan wordt de wandeling verplaatst naar een droger tijdstip. Houdt hiervoor deze website in de gaten of mijn socials.

Ik zie graag je aanmelding tegemoet! Dit kan onder via de socials of naar info@praktijkjolie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *